Despre Noi

Salut!

Noi suntem Onitrade LTD, o companie românească care a apărut pe piață încă din anul 1994 – “Prezență îndelungată X Inovație în idei ” Suntem mereu receptivi la nevoile clienților noștri.

Astfel, combinăm cu iscusință cele 3 valori care ne definesc:

Fă scroll în jos pentru a citi toată descrierea companiei.

Adaptabilitatea.

Ne adaptăm la provocările permanente ale pieței. Acum câțiva ani când lumea a cunoscut noua criză sanitară, am reușit sa aducem pe piața românească produse de dezinfecție atât de necesare și utile consumatorilor. Astfel, a luat naștere brandul Safecare, care are grijă de sănătatea și confortul clienților noștri.

Inovația.

Analizăm în mod continuu tendințele pieței globale și încercăm să aducem în România tot ce însemna noutate și utilitate. Despre noutate este și brandul Euphoria ce aduce pe piața românească produse sănătoase și naturale, de la băuturi energizante și gustări pană la produse cosmetice

Originialitatea.

Suntem mereu preocupați de anticiparea nevoilor clienților și de identificarea celor mai optime soluții pentru ei, încercăm să diversificăm/îmbogățim constant gama noastră de produse și să aducem în magazinele noastre tot ce este mai nou și actual. Astfel, brandul Boboshop vă propune o varietate de produse inedite, colectate din toate colțurile lumii pe care nu le vei găsi în alte magazine.

Hai să colaborăm!

Dacă dorești să colaborăm, scrie-ne propunerea ta apăsând butonul de mai jos!

SC Onitrade LTD

Mun. Iasi, Str. Mitropolit Varlaam nr. 26-29, jud. Iasi

e-mail: office@onitrade.ro

Telefon: 0722 524 777

Copyright © ONITRADE LTD 2022.